Generelt for alle

Velkommen til den nye version af vores nyhedsbrev. Her har vi samlet sammen over et stykke tid og derfor er brevet måske lidt omfattende, så fat mod. Vi planlægger at lave nyhedsbrev på samme måde hver måned. 

Vi er nu 1 måned inde i sæsonen og alle er kommet godt i gang her i vores forening. Instruktører, trænere og frivillige har den seneste måned lagt mange kræfter i at skabe den bedste svømmeklub og værne om vores fælles interesse for vandaktiviteter.


I denne sæson har vi indtil nu budt velkommen til ca. 600 svømmere i vandet og vi har i alt haft over 50 frivillige i gang i og omkring bassinet.


Vi har fået armbånd hjem til skabene. Armbånd kan købes i klubhuset til 50 kr. Kontortiden er mandag og torsdag kl. 19.00 - 20.00.


Flere modtager desværre ikke vores mails. Vi bruger vores administrationsprogram Conventus til at sende mails ud til medlemmer. Dem som har aktiveret deres spamfilter, modtager derfor nogle gange mails der, andre modtager ikke. Vi opfordrer til at man opdaterer sin mailadresse og siger ja til nyheder via jeres medlemslogin, som I finder på hjemmesiden her: Medlemslogin | Ringsted Svømmeklub


I kan holde jer opdateret herunder:


Nyt fra bestyrelsen er aktuelt information fra bestyrelsen.


Frivillige her kan du læse om hvor vi har brug for frivillige hænder og hvem du skal henvende dig til hvis du gerne vil hjælpe til.


Børnehold er aktuelt nyt for børn/forældre og alle nysgerige som gerne vil følge med på holdene begynder, let øvet og øvet.


Ungsdomshold er aktuelt nyt for svømmere på Polohold, Medleyhold, og Tweens & Teens hold samt alle nysgerige som gerne vil følge med.


Voksenhold er aktuelt nyt for voksne og alle nysgerrige som gerne vil følge med.


Konkurrencehold er aktuelt nyt for konkurrencesvømmere og alle nysgerige som gerne vil følge med.


Vi søger her ser du en oversigt over hvor vi har brug for udvalgs og bestyrelsesmedlemmer samt ansatte.


Vigtige datoer er en oversigt over datoer som er relevante for alle svømmere resten af sæsonen.