Generelt for alle

Velkommen til den nye version af vores nyhedsbrev. Her har vi samlet sammen over et stykke tid og derfor er brevet måske lidt omfattende, så fat mod. Vi planlægger at lave nyhedsbrev på samme måde hver måned. 

Vi er nu 1 måned inde i sæsonen og alle er kommet godt i gang her i vores forening. Instruktører, trænere og frivillige har den seneste måned lagt mange kræfter i at skabe den bedste svømmeklub og værne om vores fælles interesse for vandaktiviteter. Her fra kontoret er det som altid motiverende og inspirerende at møde de glade ansigter.


I denne sæson har vi indtil nu budt velkommen til ca. 640 svømmere i vandet og vi har i alt haft over 50 frivillige i gang i og omkring bassinet.


Vi har fået armbånd hjem til skabene. Armbånd kan købes i klubhuset til 50 kr. Kontortiden er mandag og torsdag kl. 19.00 - 20.00.


Det er første gang vi forsøger med at dele sæsonen op i en efterårssæson og en forårssæson. Derfor vil jeg her minde om at tilmeldingen for den nye sæson åbner den 15. november for nuværende medlemmer og 30. november for nye medlemmer.


Nogle skriver, at de ikke modtager vores mails. Vi bruger vores administrationsprogram til at sende mail ud til medlemmer. Der er desværre nogle mailservere, der ikke godkender mails, som sendes ud ved hjælp af et system modul. Dem som har aktiveret deres spamfilter, modtager nogen gange mails der, og der er nogle, som slet ikke modtager dem. Det er desværre ikke noget vi kan ændre på. Vi opfordrer til at man opdaterer sin mail adresse og siger ja til nyheder via jeres medlemslogin, som I finder på hjemmesiden her: Medlemslogin | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk)


Kontoret holder efterårsferie fra fredag den 13. oktober til og med søndag den 22. oktober. I den periode vil telefonen være lukket og kontoret være lukket.


I kan også holde jer orienteret om hvad der sker via hjemmesiden, da vi vil bruge aktueltsiderne til at opdatere løbende når der bliver sendt information ud. 


Du finder siderne herunder:


Nyt fra bestyrelsen er aktuelt information fra bestyrelsen


Frivillige her kan du læse om hvor vi har brug for frivillige hænder og hvem du skal henvende dig til hvis du gerne vil hjælpe til.


Børnehold er aktuelt nyt for børn/forældre og alle nysgerige som gerne vil følge med på holdene begynder, let øvet og øvet.


Ungsdomshold er aktuelt nyt for svømmere på Polohold, Medleyhold, og Tweens & Teens hold samt alle nysgerige som gerne vil følge med.


Voksenhold er aktuelt nyt for voksne og alle nysgerrige som gerne vil følge med.


Konkurrencehold er aktuelt nyt for konkurrencesvømmere og alle nysgerige som gerne vil følge med.


Vi søger her ser du en oversigt over hvor vi har brug for udvalgs og bestyrelsesmedlemmer samt ansatte.


Vigtige datoer er en oversigt over datoer som er relevante for alle svømmere resten af sæsonen.