Aktuelt ungdomsafdeling

Ungdomsafdelingen har vokset sig stor og tæller i alt 29 svømmere.


Den kommende tid vil vi skabe mere opmærksomhed og fokus på ungdomsholdene. Rigtig mange svømmere på medleyholdet skal videre på voksenholdet i den kommende sæson. Det frigiver pladser til nye og unge svømmere. Der ligger altid et arbejde i at holde fast i et godt fællesskab, når der kommer nye svømmere på holdet. Vi arbejder også på at øge medlemstallet på Poloholdet, så de kan komme ud, og spille kampe, og se andre polohold, og få inspiration med hjem.


Ungdomsholdene vil løbende tage imod nye svømmere og kontingent prisen vil tilsvarende blive reguleret hver måned.


For den kommende sæson vil vi arbejde på lave fællesskabsaktiviteter for ungdomsholdene. Vi lægger ud med efterårsferien mandag den 16. oktober kl. 20.00 – 22.30 i klubhuset, hvor vi laver fællesspisning og videoaften for alle.


Vi ved at det er utrolig vigtigt, for at fastholde de unge mennesker i aktive fællesskaber, hvis der også er et socialt fællesskab, som rækker længere og dybere end sporten. Alle aktiviteter er båret af frivillige kræfter, og derfor er vi afhængig af, at der er nogle som melder sig til at hjælpe.


I er velkommen til at skrive til svoemmeskole@ringstedsk.dk eller ringe på 40203677, hvis I har lyst til at hjælpe holdet.


Vi vil også arbejde på i den kommende sæson at udnævne årets kammerat på alle tre hold. Vi håber på opbakning fra Lions og derved kunne tilbyde at I kommer med i deres kammeratskabspokal, som udleveres engang årligt.

unsplash