Aktuelt børnehold

Der er som altid meget koordinering i starten af sæsonen, og mange svømmere er blevet flyttet mellem holdene, enten i forhold til niveau eller i forhold til, hvis der er hold, som ikke er blevet oprettet. De næste tre måneder vil der komme lidt mere ro på, efter vi har lukket for tilmeldingen på børneholdene.

Hvis I oplever at jeres svømmer ikke trives på holdet, eller at niveauet ikke passer er I altid velkommen til enten at tage fat i jeres instruktør, eller ringe eller skrive til mig på kontoret. Kontakt oplysninger finder I på hjemmesiden her: Kontakt | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk)


Vi vil også benytte lejligheden til at huske jer på svømmehallens regler:


  • Alle børn skal klæde om i kønsvarende omklædningsrum fra skolealderen, dvs er dit barn fyldt 6 år, skal de klæde om i kønsvarende omklædningsrum. Det er meget uheldigt, at vi stadig oplever, at disse regler ikke bliver fulgt. Det er meget ubehageligt for andre, at opleve store børn der bader i det modsatte køns omklædningsrum. Det er ikke alle der synes det er behageligt, at blotte sig for det modsatte køn. Derfor beder vi jer respektere disse regler. Hvis vi oplever at dette gentager sig, vil vi forbeholde os ret til at bortvise medlemmer fra omklædningsrummene.
  • Vi forventer at alle forældre opholder sig i glasburet mens der undervises. Dette er af hensyn til instruktøren, og de andre børn på holdet. Det giver ro til instruktøren og koncentration fra børnene, hvis ikke forældrene er ved siden af. Det er nemt lige at få mor og far til at rette brillerne, eller lige vinke; ”se hvad jeg kan”, og det er forstyrrende, og grundet akustikken i hallen, bliver det svært for børnene at høre efter. Vi forventer at I respekterer disse regler, ellers forbeholder vi os ret til, at bede jer forlade hallen.


I efterårsferien holder vi store legedag for alle børnehold. Onsdag den 18. oktober kl. 17.45 – 19.45 er alle børn velkommen til at komme i svømmehallen, hvor der er fri leg. Vores dygtige instruktører vil være på kanten og vores hjælpeinstruktører vil være i vandet og holde lidt styr på jer. Efter leg er der kaffe/te og saftevand samt kage i klubhuset. Vi søger frivillige som har tid og lyst til at hjælpe med at de opgaver der er omkring store legedag. Du kan læse mere her.


unsplash