Aktuelt børnehold

Hvis I oplever at jeres svømmer ikke trives på holdet, eller at niveauet ikke passer er I altid velkommen til enten at tage fat i jeres instruktør, eller ringe eller skrive kontoret. Kontakt oplysninger finder I på hjemmesiden her.


Vi vil også benytte lejligheden til at huske jer på svømmehallens regler:


  • Alle børn skal klæde om i kønsvarende omklædningsrum fra skolealderen, dvs er dit barn fyldt 6 år, skal de klæde om i kønsvarende omklædningsrum. Det er meget uheldigt, at vi stadig oplever, at disse regler ikke bliver fulgt. Det er meget ubehageligt for andre, at opleve store børn der bader i det modsatte køns omklædningsrum. Det er ikke alle der synes det er behageligt, at blotte sig for det modsatte køn. Derfor beder vi jer respektere disse regler. Hvis vi oplever at dette gentager sig, vil vi forbeholde os ret til at bortvise medlemmer fra omklædningsrummene.
  • Vi forventer at alle forældre opholder sig i glasburet mens der undervises. Dette er af hensyn til instruktøren, og de andre børn på holdet. Det giver ro til instruktøren og koncentration fra børnene, hvis ikke forældrene er ved siden af. Det er nemt lige at få mor og far til at rette brillerne, eller lige vinke; ”se hvad jeg kan”, og det er forstyrrende, og grundet akustikken i hallen, bliver det svært for børnene at høre efter. Vi forventer at I respekterer disse regler, ellers forbeholder vi os ret til, at bede jer forlade hallen.