Aktuelt Konkurrenceholdet

Konkurrenceafdelingen rummer 34 svømmere. Holdet er båret af rigtig mange frivillige kræfter, som bla. arrangerer stævner og planlægger diverse aktiviteter såsom træningslejr, overnatningsstævner og sociale aktiviteter. Derudover henter afdelingen ved hjælp af frivillige kræfter store sponsorater hjem, så det store aktivitetsniveau kan opretholdes. Svømmerne lægger utrolig mange timer i vandet hver uge, og det er meget dedikerede og engagerede unge mennesker, som ikke kunne præstere uden forældrenes store opbakning.


HUSK at melde til træning på hjemmesiden her: Træningstider | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk) og I kan afmelde træning op til 3 timer før mødetid. Der er lagt en vejledning på hjemmesiden.


Det er vigtigt for fællesskabet og for jeres træningsmoral, at I kommer til tiden. Mødetid på vandkanten kan du finde via ovenstående link. Kom til tiden, hjælp hinanden med at gøre bassinet klar med banetov, vendeflag mv. og giv en high five til din kammerat, hvis han/hun er lidt træt – så får du nok én retur, når du har brug for den :-) Det gavner også fællesskabet.


Stævnetilmelding finder du på hjemmesiden: Stævner | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk)

Vores egne stævne invitationer finder du her: Invitationer | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk)

HUSK at overholde tilmeldingens fristerne.


I efterårsferien er der træning for K3 og for de svømmere der ikke er på træningslejr. Træningstiderne er: mandag kl. 17.45 – 19.45, onsdag kl. 8.00 – 9.45 og lørdag kl. 8.00 – 9.45. Mødetid på kanten er 10 min før træningstid. Onsdag formiddag efter træning kl. 10.00 – 13.00 arrangerer Janne og Heidi brunch og aktivitet for alle. Husk at tilmelde jer, så Janne og Heidi ved, hvor mange der skal laves mad til. Det gør I også via hjemmesiden her: Aktiviteter | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk) Der er tilmeldingsfrist den 15/10.


Mandag den 16. okt. Drager 20 svømmere og 4 ledere til Mallorca på træningslejr. Turen i år går afsted til Mallorca, hvor 50 m. bassin og gode træningsfaciliteter står klar. I løbet af dagen træner svømmerne 4 timer i vandet samt dryland træning. 

 

Sådan en tur kan ikke gennemføres uden virksomhedernes bidrag og sponsorater. Vi takker i høj grad for de forældre og svømmere der har været ude og hente sponsorater hjem. Vi takker alle vores sponsorer, for at give os den mulighed, at sende vores bedste svømmere afsted. Især Louis Nielsen som har sponsoreret hele holdet med årets største beløb. I kan finde listen over sponsorer her: Sponsorerliste 2023/2024 | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk)

 

Har I brug for hjælp og vejledning til at bruge sponsorsystemet er I velkommen til at kontakte sponsorudvalget på mail sponsor@ringstedsk.dk. Husk også at støtte vores sponsorer, ved at bruge dem når I køber ind el.lign, samt at omtale dem positivt i jeres omgangskreds, og opfordre til at bruge dem aktivt. I kan også hjælpe jeres sponsorer ved at like deres sider på facebook og dele deres opslag på sociale medier. 

 

I er altid velkommen hvis I har spørgsmål vedrørende træningen at henvende jer til trænerne. Hiv fat I dem når de kommer ud fra træningen eller skriv til Chris på cheftraener@ringstedsk.dk


I er også altid velkommen til at kontakte k-udvalget hvis I har spørgsmål, eller gerne vil hjælpe til med det frivillige arbejde. I kan kontakte k-udvalget på mail: kudvalg@ringstedsk.dk


HUSK vores facebook grupper for træningen og for familie og venner:

Ringsted svømmeklubs konkurrence afdeling for familie og venner | Facebook

Ringsted Svømmeklubs Konkurrenceafdeling 2023/2024 | Facebook

unsplash