Velkommen til Ringsted Svømmeklub!

Kom og besøg vores stand ved Ringsted Børnefestival lørdag d. 8. juni 2024 og få en rabatkode, som giver gratis oprettelse af medlemskab i Ringsted Svømmeklub. Rabatten er kun for personer, der ikke allerede er oprettet med medlemskab og er kun gyldig ved oprettelse af medlemskab i perioden 8. -16.juni 2024. Få rabatkoden og information om hvordan du bruger den på vores stand lørdag d. 8 juniSæsonen 2024-2025 starter den 31. august og slutter den til 1. Juni. Prisreguleringer finder sted i sidste uge af hver måned, så hvis du ikke har fået tilmeldt dig fra starten, kan du sagtens tilmelde dig i løbet af sæsonen.


Er du helt nyt medlem, anbefaler vi, at du læser information til nye medlemmer som du finder her (åbner i ny fane)


Svømmeskolen er bygget op af 4 niveauer for børn fra 3 - 13 år, en ungdomsafdeling fra 10 - 18 år, og en voksenafdeling fra 16 år.


Børneholdene består af Leg og Plask, Begynder, Let øvet og Øvet.


Ungdomsholdene består af flere forskellige discipliner. Holdene er målrettet unge fra 10 - 18 år, som gerne vil holde fast i svømning og fortsætte med at dyrke vandaktivitet i et fællesskab med andre unge. Ungdomsafdelingen består af Medleyholdet, Tweens og Teens, og Vandpolo holdet.


Voksenholdene består af flere niveauer fra begynder til øvet, derudover tilbydes også vandtilvænning-og aquagym/aquafitness hold. Det brede udvalg er med til at sikre at alle voksne har mulighed for svømning.


Intensive hold, er svømning der henvender sig til den særligt motiverede svømmer. 


Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en besked til den administrative medarbejder her.