Kære nye svømmer

Velkommen til Ringsted Svømmeklub.

Tak for din interesse i vores klub og hvor er det fantastisk, at du også er nået så langt, at svømning måske kunne have din eller dine børns interesse.


Vi vil prøve at guide dig videre herfra. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en besked til svømmeskolelederen her.


Svømmeskolen er bygget op af 4 niveauer for børn fra 3 - 13 år, en ungdomsafdeling fra 10 - 16 år og en voksenafdeling fra 16 år.


Børneholdene består af Plask og leg, Begynder, let øvet og øvet.

  • Plask og leg er for børn fra 3 - 6 år og foregår i det lille bassin. Det er for børn som er helt ny i svømmeskolen og stadig har brug for mor eller far ved hånden.
  • Begynder i det lille bassin er for børn fra 5 - 10 år og er for børn som er helt ny i svømmeskolen.
  • Begynder i det store bassin er for børn fra 9 - 11 år og som er helt ny i svømmeskolen og som er tryg ved det dybe vand.
  • Let øvet i det store bassin er for børn fra 7 - 12 år og som har svømmet før.
  • Øvet i det store bassin er for børn fra 8 - 10 år og kan svømme min. crawl og rygcrawl


Ungdomsholdene består af flere forskellige discipliner. Holdene er målrettet unge fra 10 - 16 år som gerne vil holde fast i svømning o gfortsætte med at dyrke vandaktivitet i et fællesskab med andre unge. Ungdomsafdelingen tilbyder medleyhold, Tweens og Teens, og vandpolo.


Voksenholdene består at flere niveauer fra begynder til øvet og aquagym. Voksenholdene er både for dig som ikke er vant til vand og gerne vil lære at svømme og for dig som er god til at svømme og fortsat vil holde fast i det, eller for dig som ønsker at dele vandaktivitet i et fællesskab med andre voksne både for pensionister i formiddagstimerne og for voksne om aftenen. 


Intensive hold som er for alle niveauer uanset alder og henvender sig til den særligt motiverede svømmer. 

unsplash