Niveauopdelt undervisning

Holdene er for alle voksne og niveauerne er flydende. Selvom svømmeren tilmelder sig et niveau kan man flytte niveau uden at ændre sin tilmelding. 


Begynder: henvender sig til voksne som ikke har lært at svømme. Svømmeren er tryg i vandet og skal i gang med at lære svømningen fra bunden.


Let øvet: henvender sig til voksne som har lært de grundlæggende teknikker. På Let øvet arbejder vi med alle 4 discipliner og bygger ovenpå og videre på det der er lært tidligere.


Øvet: Holdet henvender sig til voksne som har lært at svømme. Svømmeren er fortrolig med alle 4 discipliner og ønsker at holde sin teknik vedlige og/eller blive i bedre form. På dette hold kan man som svømmer også arbejde målrettet med en disciplin, hvis det ønskes eks. crawl teknik. 

Voksen vandtilvænning

Holdet henvender sig til voksne som er bange for vand eller som er usikre når de opholder sig i vandet. Det kan være grænseoverskridende hvis man aldrig har lært at svømme og det er blevet en begrænsning i hverdagen. 

Instruktøren guider og støtter svømmeren gennem vandtilvænnings teknikker og øvelser til voksne personer. Undervisningen foregår i det lille bassin.

Målet er at svømmeren bliver klar til at fortsætte undervisningen på begynder holdet i det store bassin. 

Voksen familesvøm -  svøm samtidig med dit barn

Holdet henvender sig til voksne svømmere og undervisningen har samme udgangspunkt som niveauopdelt undervisning (beskrevet ovenstående).

Undervisningen er placeret og planlagt så børneholdene svømmer samtidig. Dvs hvis du ønsker at svømme samtidig med dit barn har du mulighed for det. Holdet varer 30 min og har samme længde som børneholdene.

På holdet har du mulighed for at få svømmeteknisk undervisning eller få lagt et program.

Motionshold

Undervisningen ligger onsdag formiddag og henvender sig til svømmere som gerne vil holde formen vedlige i fællesskab med andre voksne. Der er ikke så meget fart over feltet men det er meget hyggeligt. Der er to niveauer og et aquafitnes hold. Begynder svømmer på tværs i bassinet og gerne i den lave ende. Let øvet/øvet svømmer uden banetorv og der er plads til alle. Har du brug for at få hjælp til teknik står instruktøren klar med hjælp. Aquafitnes er tilrettelagt så alle kan være med samtidig får vi aktivitet i fællesskab. Aquafitnes foregår i den lave ende med redskaber og øvelser der får pulsen op. 


Rutinerede voksne

Tri/Masters svømmere

Holdet henvender sig til den teknisk øvede svømmer, som både kan være triatlet, masterssvømmer eller åbent vand svømmer, man kan også bare være rigtig glad for at svømme og ønsker målrettet træning.

Formålet med holdet er at man kan holde sin form vedlige eller målsætte sin træning hen mod et stævne eller anden form for sportslig udøvelse ved at træne med program som instruktøren laver i samarbejde med svømmeren. 

Holdet træner to gange ugentligt. 

Unge voksne 17 - 22 år

Holdet henvender sig til svømmere som er blevet for gammel til ungdomsholdet eller konkurrencesvømmeren som ikke har den samme tid og lyst til at træne så mange timer, men alligevel gerne vil holde fast i svømningen.  

Holdet svømmer to gange ugentligt; den ene gang ved siden af Tri/masters holdet og den anden gang ved siden af medleyholdet. Alderen er vejledende i det vi ønsker at skabe et hold hvor der plads til at dyrke en fælles interesse med andre unge.

Holdet henvender sig til den teknisk øvede svømmere som fortsat ønsker at vedligeholde svømmeteknik og fart. Holdet tilbydes at deltage i klubmesterskabsstævner.

unsplash