Nyt medlem

Velkommen til Ringsted Svømmeklub!

Når du er tilmeldt et hold og har betalt kontigent, bliver du meldt ind i Ringsted Svømmeklub, som driver svømmeskolen, ungdomsafdelingen, voksen afdelingen og konkurrenceafdelingen. Klubben rummer over 1000 medlemmer.

Klubben har 25 instruktører-og hjælpeinstruktører i svømmeskolen. I konkurrenceafdelingen har klubben 2 fastansatte trænere. Ledelsen består af 3 ansatte, Cheftræner, Svømmefaglig leder og klubbens Administrativ nedarbejder.


For at drive en klub med så stort et antal medlemmer er der mange frivillige, som hjælper til. Har du lyst til at melde dig som frivillig kan du læse mere her. 


Ny Svømmer I Svømmehallen

Når du møder op i svømmehallen er det godt at have styr på hvilket hold du er tilmeldt. Du skal gå ind ved receptionen, møllen er åben i klubbens åbningstid. Gå direkte til omklædningsrummet, og husk fra skolealderen skal børn klæde om i kønssvarende omklædningsrum. Familieomklædningsrum nr. 1 må gerne benyttes i klubtiden. Husk grundig vask med vand og sæbe, uden badetøj! Dette skal være gjort inden undervisningen starter.


Det er en fordel hvis du har håret sat op i en elastik og det kan være en fordel at bruge badehætte, som kan købes i klubhuset. Det er derudover også en god ide at tage smykker af, inden du går i svømmehallen. Du kan læse svømmehallens baderegler her. 


Det er altid en god ide at møde i god tid, og stå gerne klar ved bassinet 5 min. før I skal hoppe i vandet. Forældre er velkomne til at hjælpe med omklædning, og følge deres børn ind til bassinkanten, og hente dem igen efter undervisningen, men vi henstiller til, at forældrene opholder sig bag glasruderne eller i klubhuset, mens undervisningen foregår. Der er adgang til omklædning 15 minutter før undervisningsstart. 


Armbånd til skabene

Armbånd til skabe kan købes til 50 kr. på mobilepay, det kan ske i klubbens kontor tid, som du kan finde her. 


Undervisningen

Alle vores instruktører og hjælpeinstruktører er uddannet enten via Svøm Danmarks kursus program eller DGI’s kursusprogram. Alle instruktører har bassinlivredderprøver. Det er vores mål, at alle instruktører og hjælpeinstruktører har gennemførts deres uddannelse senest i starten af sæsonen. Vi følger Svøm Danmarks anbefalinger omkring undervisning i svømmeskolen, hvorfor brystsvømning er den sidste stilart, vi introducerer, da den er den vanskeligste stilart rent motorisk.


Vi leger læringen ind, og alle aktiviteter er tilrettelagt med et svømmefagligt sigte. Hvis dit barn/dine børn har nogle særlige udfordringer, som kunne være relevant for os at vide, så kontakt venligst enten instruktør eller svømmefaglig leder, så vi nemmere kan hjælpe jeres barn.


Aktiviteter

HUSK at holde jer løbende orienteret om klubbens aktiviteter på klubbens hjemmeside, du kan finde vores nyhedsbreve her og du kan finde kalenderen her.


Kontakt

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte klubben, hvis der er spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, du kan finde kontaktoplysningerne her.


Opret profil herunder:

Husk at oprette profilen med navnet og fødselsdagen på personen der svømmer.