Invitation til træningslejr d. 1. – 5. april på Bornholm

Kære svømmer på Bernhards hold

Vi er glade for at kunne invitere jer på træningslejr i Gudhjem på Bornholm.

Vi skal med færgen fra Ystad lørdag morgen d. 1. april og rejser hjem igen onsdag eftermiddag d. 5. april.


Vi skal bo i et privat sommerhus med sovesal på første sal og med mulighed for en masse aktiviteter både inde og ude, og så skal vi selvfølgelig også opleve forskellige ting på Bornholm – udover at svømme hver dag i 1,5 time!

 

Bernhard tager selvfølgelig med, og Livs mor Sara Langkjær, har også tilbudt at tage med. Vi har brug for en forælder mere, som kunne have tid, lyst og mulighed for at køre i egen bil med 3-4 svømmere fra Ringsted til Ystad og lidt rundt på Bornholm (klubben dækker udgifter), hjælpe med forplejning og overnatte sammen med svømmerne. Hvis du har spørgsmål kan du skrive gerne på mail winnie@earlymusic.dk, hvis du har mulighed for at tage med, eller melde dig til ved tilmeldingen.

 

Overnatning: Vietsvej 15, 3760 Gudhjem (se mere på godzet.dk) i gåafstand fra Østerlars Rundkirke og Bornholms Middelaldercenter og bare 5 km fra svømmehallen i Gudhjem.

Svømning: Gudhjem Svømmehal, Sportsvænget 16, 3760 Gudhjem.

Transport: Bil fra Ringsted til Ystad. Færge Ystad – Rønne. Transport på Bornholm i private biler. Afgang er planlagt til: Lørdag d. 1/4 afgang Ystad kl. 10.30 – retur onsdag d. 5/4 afgang Rønne kl. 14.30, men da man ikke kan reservere billetter til færgen, vil de ikke blive købt før efter bindende tilmelding, og dermed kan vi ikke garantere at få billetterne – men så må vi tage afsted med en anden afgang 😊

 

Turen vil koste 1.200 kr. i alt. Det er inklusive transport, svømning, forplejning og sjove aktiviteter. Bindende tilmelding med depositum på 400 kr. kommer til at foregå via klubbens hjemmeside.


Der er sidste tilmelding søndag d. 29. januar.

 

Mange svømme-hilsner fra

Bernhard, Chris og k-udvalget