Aktuelt voksenafdeling

Voksen afdelingen rummer i alt 69 medlemmer. Vi er utrolig spændte, og glade for den store interesse fra voksensvømmere, og ikke mindst mange begyndere, der er startet torsdag aften.


Voksenholdene vil fortsat tage imod nye svømmere, og kontingent prisen vil tilsvarende blive reguleret hver måned.


Voksen afdelingen er utrolig kompleks, og rummer mange forskellige svømmere, og vi som klub ser en stor ære i at kunne tilbyde voksne vandaktiviteter med temaer, som rammer ind i tidens ånd og samfundets efterspørgsel.


Derfor er vi altid i fuld gang med udviklingsprojekter i denne afdeling. Bla. arbejder vi med at oprette et sundhedshold, hvor fokus vil være på motion, kost og fællesskab om et aktivt liv. Vi har fået tid i styrkelokalet, samtidig arbejder klubbens bestyrelse på, at indkøbe redskaber bla. vandaerobic cykler og/eller vandtrampoliner mm.


Vi ønsker at skabe mere fællesskab for voksne, og derfor opfordrer vi til, at frivillige planlægger og arrangerer eks. Fællesspisning eller foredragsaften og/eller anden form for sammenkomst, og gerne i forbindelse med træningen. Klubben lægger faciliteter til og står gerne til rådighed med at hjælpe og bakke op.


Husk at vi i efterårsferien tilbyder svømning for alle voksensvømmere: mandag den 16. okt. Kl. 19.45 – 20.45 og onsdag kl. 8.00 – 9.30.


Juleafslutning for voksne kommer til at lægge den 13. december kl. 10.00 og den 14. december kl. 19.00. Invitation og information følger senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi søger frivillige som har tid og lyst til at stå for disse arrangementer. I er velkommen til at skrive til svoemmeskole@ringstedsk.dk eller ringe på 40203677 hvis I har lyst til at hjælpe til.

unsplash