Ungdomshold 10 - 16 år

Medleyholdet

Holdet har fokus på banesvømning med grundig teknik og høj fart. Holdet er for unge som ønsker fortsat at svømme og være en del af et fællesskab, hvor man ikke har tiden eller lysten til at svømme konkurrenceholdet. Klubben tilbyder svømmerne at deltage i klubstævner. Svømmerne på holdet er hygger med en fælles interesse for svømning, og mødes også uden for bassinet til fællesspisning og socialt samvær. 


Tweens og Teens holdet

Her prøver vi kræfter med andre discipliner udover svømning. Vi afprøver bla. udspring, vandpolo, kunstsvømning og livredning. Dette hold er for dig, som har lært at svømme og, som ønsker fortsat at gå til en vandaktivitet, og som ikke har lyst til banesvømning. Målet er at skabe fællesskab på ungdomsholdet i samarbejde mellem de tre discipliner og mødes undefor bassinet til fællesspisning og socialt samvær´.


Vandpolo

Du elsker vand og du elsker at lege med bolde i vand, så er vandpolo noget for dig. Vandpolo er kort fortalt, håndbold i vand, men med lidt andre regler. Det kræver en anden fysik, og selvfølgelig svømmefærdigheder.

Du kan læse mere om vandpolo her og se en video:

Hvad er vandpolo? | Dansk Svømmeunion (svoem.org)

Målet er at skabe fællesskab på ungdomsholdet i samarbejde mellem de tre discipliner og mødes undefor bassinet til fællesspisning og socialt samvær.