Ungdomshold 10 - 16 år

Medleyholdet

Holdet rummer 14 deltagere og har fokus på banesvømning med grundig teknik og høj fart. Holdet er for unge som ønsker fortsat at svømme og være en del af et fællesskab uden at starte konkurrencer. Vi hygger os med en fælles interesse for svømning og mødes også uden for bassinet til fællesspisning og socialt samvær. 

Holdet er overtegnet.

Minipolo (vandpolo)

Du elsker vand og du elsker at lege med bolde i vand, så er vandpolo noget for dig. Vandpolo er kort fortalt, håndbold i vand, men med lidt andre regler. Det kræver en anden fysik, og selvfølgelig svømmefærdigheder.

Du kan læse mere om vandpolo her og se en video:

Hvad er vandpolo? | Dansk Svømmeunion (svoem.org)

Målet er at skabe fællesskab på ungdomsholdet i samarbejde mellem de tre discipliner og mødes undefor bassinet til fællesspisning og socialt samvær, vi kan evt. arrangere ture ud og se andre klubber dyrke de andre discipliner.


Tweens og Teens holdet

Holdet rummer 8 deltagere. Her prøver vi kræfter med andre discipliner udover svømning. Vi afprøver bla. udspring, vandpolo, kunstsvømning og livredning. Dette hold er for dig som har lært at svømme og som ønsker fortsat at gå til en vandaktivitet, og som ikke har lyst til banesvømning. Holdet kan evt. være en forløber for disciplinerne vandpolo, kunstsvømning og livredning, hvis du ikke er helt klar på hvad du har lyst til at gå til. Målet er at skabe fællesskab på ungdomsholdet i samarbejde mellem de tre discipliner og mødes undefor bassinet til fællesspisning og socialt samvær, vi kan evt. arrangere ture ud og se andre klubber dyrke de andre discipliner.