Køb af sponsorater til Ringsted Svømmeklub

Tusind tak for jeres interesse i Ringsted Svømmeklub og tak fordi I viser interesse i at støtte Ringsted svømmeklub.

Vores sponsorater er målrettet fire forskellige grupper af sponsorer (forklaret herunder). Hver sponsorgruppe har et grundbeløb, og herefter kan der tilkøbes fordele ved at øge sponsoratet. Systemet er bygget således at sponsoren kan vælge at en bestemt svømmer skal bære, et bestemt hold eller hele klubben. Vælger man en bestemt svømmer, vil svømmeren få mulighed for at bruge en procentdel af sponsoratet som rabat ifb med betaling af kontingent, stævnegebyr og træningslejr.

Sponsorpakke uden eksponering

pris 500 kr.

Pakken er til de personer eller virksomheder, som ønsker at støtte Ringsted Svømmeklub, og bakke op om en svømmer, uden at få eksponering med deres logo og navn/firmanavn, dvs. at logo og navn ikke bliver synligt på hjemmesiden, og det er ikke muligt at tilkøbe andre former eksponering. Pakken er tiltænkt til familie/venners sponsorat. Der kan tilkøbes fordele. Ifb med tilkøbet kan man skrive svømmerens navn i det tilgængelige tekstfelt. Inkl. i pakken er et billede af svømmeren. 


Udover grundbeløbet kan der tilkøbes fordele:


  • Klubsvømning 8 gange for 5 personer: 1000 kr.
  • Klubsvømning 8 gange for 10 personer: 1800 kr.

Holdsponsor for virksomheder med eksponering

pris 2500 kr.

Sponsorpakken er udelukkende til virksomheder med cvr. nr. som ønsker at støtte hele konkurrenceholdet på mellem 35 – 45 svømmere. I grundpakken får man sit logo og firmanavn på hjemmesiden, derudover kan der tilkøbes fordele og yderligere eksponering. Ifb med købet skal man uploade sit logo. Er det ikke muligt at uploade logoet sammen med købet, kan logo’et fremsendes på mail: logo@ringstedsk.dk 


Tilkøb:

  • Markedsføringshjælp fysisk 4 timer (Pris: 5.000,00 DKK)
  • Markedsføringshjælp fysisk 8 timer (Pris: 10.000,00 DKK)

Sponsorpakke for virksomheder med eksponering

pris 1000 kr.

Sponsorpakken er udelukkende til virksomheder med cvr. nr. som ønsker at støtte Ringsted Svømmeklub, og bakke op om en svømmer. I grundpakken får man sit logo og firmanavn på hjemmesiden og et billede af svømmer og sponsor, derudover kan der tilkøbes fordele og yderligere eksponering. Ifb med tilkøbet kan man skrive svømmerens navn i det tilgængelige tekstfelt. Derudover skal uploade sit logo ifb med købet. Er det ikke muligt at uploade logoet sammen med købet, kan logo’et fremsendes på mail: logo@ringstedsk.dk.


Tilkøb:

  • Markedsføringshjælp fysisk 4 timer (Pris: 500,00 DKK)
  • Markedsføringshjælp fysisk 8 timer (Pris: 1.000,00 DKK)
  • Klubsvømning 8 gange for 5 personer (Pris: 1.000,00 DKK)
  • Klubsvømning 8 gange for 10 personer (Pris: 1.800,00 DKK)

Klubsponsor

Denne pakke aftales individuelt med den enkelte virksomhed. En del af pakken kunne være at få logo på t-shirt på alle medlemmer.

kontakt sponsorudvalget på mail: sponsor@ringstedsk.dk