LEG OG PLASK (med ledsager i vand) 

er det første hold i svømmeskolen. På dette niveau arbejdes med vandtilvænning sammen med ledsageren. Målet er at svømmeren bliver tryg ved at være i vandet og fået hovedet under vand. Barnet skal stifte bekendtskab med bevægelse og leg i vandet via trykke omgivelser, sammen med sin ledsager.

Der er fokus de fire grundfærdigheder igennem leg.

Målgruppe

3-4 år

 

LEG OG PLASK (med ledsager på kant) 

er det første hold hvor barnet deltager alene. På dette niveau arbejdes med vandtilvænning og de første skridt mod at lære crawl og rygcrawl begyndes. Målet er at svømmeren er tryg ved at være i vandet og fået hovedet under vand.

Barnet skal stifte bekendtskab med bevægelse og leg i vandet, via trykke omgivelser. Der er fokus på at lære de fire grundfærdigheder igennem leg og øvelser, der giver mulighed for at deltagerne spejler sig i hinanden og instruktørerne når rundt til alle.

Barnet vil stiftebekendtskab med selvredning og tage deres første AquaSafe diplom

Som forældre kan i understøtte barnets udvikling i vandet, ved at bruge Leg med Blop, hvis i er i svømmehallen med barnet.

Forudsætning

Det er det første hold man starter på i svømmeklubben, eneste forudsætning er at børnene kan komme i vandet uden mor og far.

Målgruppe

4 – 6 år


Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for RINGSTED SVØMMEKLUB. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Tryk her for at se privatlivspolitikken.