Sponsorsvømning

Støt lokalsporten – Bliv sponsor for en svømmer!

Støt lokalsporten ved at blive sponsor for en svømmer og få præsenteret jeres virksomhed ved stævnet og efterfølgende i lokalpressen og på svømmeklubbens hjemmeside m.m.

sponsorsvm

Du eller din virksomhed har mulighed for at gøre en forskel i ungdomsarbejdet i Ringsted Svømmeklub. Ved at blive sponsor for en svømmer er der en række fordele for en sponsorvirksomhed:

  • Dit firmanavn og slogan omtales flere gange under stævnet
  • Mulighed for opsætning af reklameskilte og bannere i svømmehallen
  • Dit firmanavn  kommer med i annonce i lokalbladet
  • Dit firmanavn  bliver ophængt i klubhuset og præsenteret på hjemmesiden under sponsorer.
  • Sponsorarrangement i klubhuset,  med kaffe og kage og — som noget nyt i år, mulighed for at smage noget rigtig godt øl fra Krenkerup Bryggeri. Dertil giver vi en lækker sandwich.
  • Sponsorater  på 750,- kr.  eller derover giver adgang til Støtteforeningens  månedssvømning, gældende for 5 personer 9 gange pr. sæson til en værdi af 1.800,- kr.

Noget for familien eller medarbejderne?

Hvad koster det at blive sponsor?

De unge mennesker i konkurrenceafdelingen elsker ”konkurrence” og udfordringer. Derfor kan man som sponsor give et mindre øre-beløb pr. meter, som svømmeren kan svømme på 1 time.

Der kan gives alt fra 1 øre og opefter. Men man kan også aftale et fast beløb. Det bestemmer du som sponsor. Sidste år svømmede en A holdsvømmer ca. 4.000 meter.

De mindste svømmere i konkurrenceafdelingen (C-holdet) svømmer sammen i stafethold på 6-8 svømmere pr. hold. De svømmer i en1 time med skift for hver 50 meter. De svømmer 3.000 – 4.000 meter på en time.