Administrativ Medarbejder til Ringsted Svømmeklub (10-15 timer ugen)


Ringsted Svømmeklub søger en dygtig og engageret administrativ medarbejder, der kan hjælpe med at understøtte klubbens aktiviteter. Hvis du har flair for administrativt arbejde og trives i en aktiv og ambitiøs forening, er det måske dig, vi leder efter.

 

Om Ringsted Svømmeklub

Ringsted Svømmeklub er en aktiv forening med ca. 1.000 medlemmer og med ambitioner om at blive endnu bedre. Klubben favner medlemmer i alle aldre og niveauer, fra begynder, ungdom og voksen, til konkurrencesvømmere. Vi ønsker at skabe et endnu bedre klubmiljø med fokus på fællesskab og sammenhold. Klubben drives af en frivillig bestyrelse, udvalg, cheftræner og en svømmefaglig leder.

 

Dine opgaver og kompetencer

Du vil få en central rolle i klubben og skal trives i samarbejdet med alt fra børnesvømmere og deres forældre, de ansatte, kommunen, Ringsted Sportscenter og Svømmeland og samarbejdspartnere inden for sportens verden. Samarbejdet med de frivillige vil ligeledes være en væsentlig del af din hverdag. Du refererer til bestyrelsen. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 

  • Medlemsadministration, holdoprettelse, vagtplanlægning, arrangementsplanlægning
  • Kommunikation til medlemmer og eksterne parter via mail, hjemmeside og sociale medier
  • Regnskab, bogføring, løn og tilskudsansøgninger
  • Ad hoc administrative opgaver

 

Vi forventer, at du:

  • Er imødekommende og hjælpsom over for alle
  • Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ og ansvar
  • Kan strukturere din hverdag og opgaver, samt arbejde efter klubbens årshjul og spidsbelastningsperioder
  • Trives i et miljø præget af frivillighed og selvstændigt arbejde

 

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du:

  • Har kendskab til foreningslivet (gerne svømning)
  • Har erfaring med foreningsværktøjet Conventus eller lignende

 

Vi opfordrer et bredt ansøgerfelt, herunder personer berettiget til fleksjob eller skånejob til at søge. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til formand Sara Ishøj Langkjær på 30518606 eller HR ansvarlig Kim Larsen på 20820066 eller kontakt@ringstedsk.dk.

Se yderligere beskrivelse af funktionen her: Jobprofil - Administrativ Medarbejder | Ringsted Svømmeklub (ringstedsk.dk)

 

Ansøgningsfrist: 12. februar 2024. Samtaler afholdes løbende. Ønsket ansættelse pr. 1. marts eller hurtigst muligt. Ansøgning med relevante bilag sendes til kontakt@ringstedsk.dk

 

Ansættelsesforhold: Fast stilling, 10-15 timer om ugen, fleksibel arbejdstid og fair løn, som vi taler om. Godtgørelse efter foreningsreglerne om ulønnet medarbejder er også en mulighed.  Der kan være mulighed for flere timer ved revurdering af opgaver. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde i forbindelse med arrangementer og møder. Der er mulighed for hjemmearbejde, men det forventes at du har kontortid i klubhuset.