Klubaftaler tøj og udstyr

Ringsted Svømmeklub har klubaftaler med Svømmespecialisten og Sportmaster/Adidas.

Svømmespecialisten

Ringsted Svømmeklub har indgået en samarbejdsaftale med Svømmespecialisten, hvor alle klubbens medlemmer opnår rabat ved køb af svømmeudstyr både i butikken i Rødovre og Svømmespecialistens webshop. Rabatkode kan oplyses ved at kontakte en fra bestyrelsen eller ved at skrive til Ringsted Svømmeklub på Facebook facebook.com/ringstedsk2024

Herudover vil Svømmespecialisten ved udvalgte stævner have stævnebod i svømmehallen. Her vil der være særlige tilbud og mulighed for rabat.

Svømmespecialisten er Danmarks mest alsidige leverandør af svømmeudstyr, hvor der sælges alt fra konkurrencedragter, svømmefinner, snorkler, våddragter til voksne og børn, svømmebriller samt almindeligt badetøj til Svømmeskole og motion. Alt dette er nu tilgængeligt for medlemmerne af Ringsted Svømmeklub.

sportmaster_logo

Adidas klubtøj kan købes hos Sportmaster i Ringsted. Enten ved at bestille næste gang der er tøjprøver i klubhuset – eller i butikken i Sct. Hansgade 17. Husk at knytte dit Klub Sportmaster medlemsskab til Ringsted Svømmeklub, så kan svømmeklubben få 5% af det handlede beløb.