Holdtilmelding

Der åbnes for indmeldelse og tilmelding til den nye sæson i maj måned. Den nye sæson starter d. 1/9 – 2022.

Ringsted Svømmeklub

Når du skal tilmelde dig til et hold, skal du gå ind via følgende link fra forsiden. Herfra guides du ind til tilmeldings- og betalingsmodulet.

Vigtigt: Hold musen over holdtilmelding og du får menuen for hvilken afdeling og hvilket hold du vil tilmelde dig.

Holdtilmelding

 

Holdtilmelding2

Indmeldelse

Har du ikke tidligere betalt indmeldelse i klubben, skal du gøre det HER

Tilbagebetaling af kontingent

Ved skriftlig udmeldelse i løbet af sæsonen og inden 1. december, kan kontingentet for den resterende del af sæsonen betales retur efter forevisning af kvittering for indbetaling, dog med fradrag af én måneds kontingent til dækning af administrative udgifter.

Der vil ikke blive tilbagebetalt kontingent ved udmeldelse efter 1. december, da klubben ikke kan udnytte pladsen til en anden svømmer. En ny svømmer på holdet midt i sæsonen vil ødelægge undervisningen for de øvrige.

Familierabat

Hvis I er mindst 4 personer i familien på samme adresse, som deltager på hold i Ringsted Svømmeklub, kan I opnå rabat. Det billigste familiemedlem kan få sit kontingent refunderet ved at sende en mail til kontakt@ringstedsk.dk – inden den 20. august – du skal oplyse navne og hold på dine familiemedlemmer samt reg.nr. og kontonr., således at vi kan overføre beløbet.

Hvis vi ikke modtager meddelelsen om familierabat rettidig, mister I retten til rabat.

Venteliste

Du kan tilmelde dig på hjemmesiden til et hold er fyldt, derefter kommer du automatisk på venteliste. Du får en mail, når der er plads på holdet og kontingent bliver først trukket, når du har en plads på holdet.

Bemærk, du skal først være indmeldt i klubben, det koster 200 kr. i indmeldelsesgebyr.

Pensionistrabat

Der gives 5% i pensionistrabat. Skriv til kontoret – mail: kontakt@ringstedsk.dk – når indmeldelse er sket med information omkring dit kontonummer, og differencen vil blive overført til din konto.