Hallen

Ringsted Svømmehal

ringstedsvmmehal

Praktisk information

Luk dig ind, det er vigtigt at bruge chippen korrekt, da den ellers ikke virker ved udgangen/skabene. (Svømmehallens personale har desuden brug for information om ind- og udgang for at kontrollere vandkvaliteten og belastningen af bassinerne) Vælg et skab, læg tøjet ind og luk med chippen. Afvask hår og krop grundigt og skyl sæben godt af. Gå ind til bassinkanten ca. 5 min før undervisningen starter. Efter undervisningen er det tilbage til afvaskning og omklædning. Lås skabet op ved hjælp af chippen – pas på du ikke kommer til at låse andre skabe, da din chip så ikke virker, når du skal ud, eller næste gang du skal ind og gerne vil lukke et skab. Gå ud gennem møllen med din chip (brug ikke handicaplågen).

Forældre i hallen

Det er tilladt, at hjælpe sit barn med omklædning, men bemærk at efter skolestart kan barnet kun bruge sit eget køns omklædningsrum. Brug barnets chip til adgang. Henvend dig til klubben, hvis der er særlige forhold. Det er ikke tilladt at opholde sig i hallen, mens der undervises. Der henvises til klubhuset eller café området, hvor du går til og fra gennem glasdøren, HUSK sko. Hvis der er særlige forhold, så henvend dig til klubben. Det er ikke tilladt at benytte hallens faciliteter for forældre eller andre ledsagere.

Placering

Adgangstider for Ringsted svømmeklubs medlemmer til svømmehallen

  • Mandag 17.25 – 22.00
  • Tirsdag:  20.25 – 22.00
  • Onsdag: 08.15 – 10.30  +  17.25 – 22.00
  • Torsdag: 17.25 – 22.00
  • Fredag: 20.25 – 22.15
  • Lørdag: 8.00 – 10.00 + 16.00 – 18.00
  • Søndag: 08.00 – 10.00

Det er tilladt at gå ind i hallen 5 min. før undervisningen starter, det vil sige, kl.17.40 for første hold kl.18.10 for næste hold og så fremdeles.

Da der ikke er lang tid til omklædning – specielt for det første og sidste hold, så tag praktisk tøj på, da tiderne skal overholdes.

Det er kun tilladt for medlemmer af svømmeklubben at bruge hallens faciliteter.

Det er kun tilladt at benytte det bassin og de baner, dit hold benytter.