TAK til vore sponsorere for et vellykket sponsorstævne 2014
Søndag den 11. maj 2014 afholdt Ringsted svømmeklub støtteforening det årlige sponsorstævne og det gik ikke stille for sig!

Sponsorsvøm 2014

Der blev kæmpet om hver meter i bassinet – de mindste talentsvømmere svømmede i stafet hold af 3-4 svømmere imens eliteaspiranterne svømmede enkeltvis på de andre baner.

Svømmerne tjener penge til kommende aktiviteter i klubben ved at indgå kontrakter med lokale virksomheder på enten et fast beløb eller et beløb pr. meter de svømmer på en time

Først stævneafsnit blev skudt i gang af Enemærke & Petersen.

Der var en rigtig god stemning i hallen, der var dekoreret med banner, informationsmaterialer og andre præsentationsmaterialer. Ud over den engagerede speaker, der fortalte om de enkelte sponsorere og svømmere havde vi i år også et PowerPoint show, hvor de enkelte svømmere og deres sponsorere blev præsenteret løbende over hele aftnen.

Anden afsnit blev skudt i gang af Concare IT hvorefter Eliteholdets svømmer, gav den gas i en time. Et forrygende show, ikke mindst fordi at der i år er endnu flere virksomheder og private sponsorer, der har valgt at støtte ungdomsarbejdet ved at sponsorerer vores svømmere.

Vi vil derfor benytte lejligheden til at takke alle sponsorerne, der har støttet de unge mennesker og foreningens arbejde med at skabe de bedste rammer for svømmerne og deres fritidsliv, netop ved at give et sponsorat. Det gør en kæmpe forskel, at I vil støtte vores aktiviteter, således at både bredden og eliten i vores svømmeklub har mulighed for at udvikle sig, på hvert deres niveau.

Ringsted Svømmeklub Støtteforening vil gerne takke alle, der har hjulpet med at afholde dette års sponsorstævne.

Endnu engang en kæmpe tak til alle vores mange sponsorer, som har valgt at støtte os. Husk ” Vi støtter dem der støtter os!”

Se den komplette liste: Sponsorer 2014

Venlig hilsen
Ringsted Svømmeklubs Støtteforening.