19/11-2016 – Opdaterede lister til julestævnet d. 20/11:

hold-oversigt-til-julestaevnet-ver-4
julestaevnet-2016-mini-staevne-ver-2

Indbydelse til Julestævne
Ringsted svømmeklubs Svømmeskole
Søndag den 20. november 2016

 Deltagere:

Begynder 1, Begynder 2, Begynder 3, Begynder 4, Begynder 3 og 4 med bælte, Let Øvede 1, Let Øvede 2, Let Øvede 3 og Medley-holdet.

Indgang fra kl. 16.00
Opvisning i det lille bassin samt for Bælte-holdene og Begynder 1 i det lange bassin starter kl. 16.15.

Begynder 2-4.

For begynder 2,3 og 4, er der opvisning i det lille bassin. Ud fra tilmeldingerne vil vi dele svømmerne op i mindre hold, så de kan vise hvor dygtige de er blevet.

Disse hold vil komme til at stå med møde- og opvisningstid på hjemmesiden (www.ringstedsk.dk). Hvert hold mødes omklædt med en holdleder i svømmehallen, så vi undgår kø ved det lille bassin. Det er ikke sikkert, at det er dem, du plejer at svømme med, som du skal være på hold med denne dag.

Begynder 1 og Bælte-holdene.

For begynder 1 er der opvisning på bane 1-3 i det lange bassin. For bælte-holdene er opvisningen på bane 8. Holdene vil komme til at stå med møde- og opvisningstid på hjemmesiden (www.ringstedsk.dk)

Hvert hold møder omklædt med en holdleder i svømmehallen. Det er ikke sikkert, at det er dem, du plejer at svømme med, som du skal være på hold med denne dag.

Ministævne i det lange bassin ca. kl. 17.00

For alle der kan og har lyst til at svømme 25 meter eller 50 meter, er der uofficielt ministævne i det lange bassin, hvor man kan prøve at få taget tid. Alle løb er fælles for piger og drenge. Du kan svømme 25 meter crawl/fri, ryg, ben med plade og butterfly/bryst. Derudover er der mulighed for at svømme 50 meter fri/crawl og ryg. Der vil være diplomer med tiderne.

Tilmelding til Julestævnet sker via hjemmesiden www.ringstedsk.dk, senest søndag den 13. november.

Du skal tilmelde dig de ønskede aktiviteter ved at klikke ind på holdene på hjemmesiden. Det er gratis at deltage i julestævnet.

Vær opmærksom på at tilmeldingen først åbner søndag den 16. oktober.

Det endelige program for opvisning med navne og mødetid vil blive lagt på klubbens hjemmeside.

Forældre, søskende og andre interesserede er meget velkomne til at komme og kigge på. Det er dog kun svømmeren der deltager i vandet. Indgang via omklædningsrummene og ingen udendørssko i svømmehallen. Denne dag må I gerne tage billeder.

I klublokalet vil Støtteforeningen sælge æbleskiver, saft, kaffe, te og slikposer. Husk kontanter eller betal via MobilePay. Der vil være en slikpose til hver svømmer samt et diplom i klublokalet efter opvisningen. Der er mulighed for at købe slikposer til søskende.

Alle skal være ude af omklædningsrummene senest kl. 19.

De bedste svømmehilsner fra

Alle instruktører og hjælpeinstruktører i svømmeskolen

Tilmelding: http://ringstedsk.dk/jul_2016_tilmelding/

santa